Ota yhteyttä

044 331 6333
Olemme avoinna 18.7. alkaen:
ti-pe 10-17
Munkinmäentie 19
02400 Kirkkonummi
Rostan konditoriatuotteiden tilaushinnasto

Tilaa meiltä tarjoilut juhlaan tai arkeen! 

Valmistamme makeat ja suolaiset purtavat kattavasta valikoimastamme moneen tarpeeseen. Laaja kakkuvalikoimamme, raikkaat voileipäkakkumme, kuppikakut, keksit, suolaiset piirakat, täytetyt sämpylät ja smoothiet ovat esimerkkejä herkuista, joista voit koota mielesi mukaan sopivan kokonaisuuden.

Hae meille töihin!

Rostan asiakas- ja tilauskanta kasvaa ja tarvitsemme ajoittain täydennystä niin leipuri-kondiittorien että asiakaspalvelijoiden iloiseen joukkoomme.  Meillä odottavat monipuoliset työtehtävät, vaikutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä mukavat työkaverit. Löydät tietoa yrityksestämme ja tuotteistamme myös Facebookista sekä Instagramista.

Avoimet hakemukset ja CV mahdollisten työnäytekuvien kera voi lähettää osoitteeseen hallinto@rosta.fi.

Tee tilaus

Voit tilata meiltä kakut, leivokset, piiraat, aamiais- ja välipalatuotteet tarpeeseen kuin tarpeeseen – olitpa sitten järjestämässä juhlia tai suunnittelemassa yritystarjoiluja.

Tee tilaus oheisella lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen palvelu@rosta.fi. Voit myös aina soittaa meille, niin käydään toiveesi läpi puhelimessa: 044 331 6333.

Tilaus on hyvä tehdä noin kaksi viikkoa ennakkoon, mutta aina voi kysyä myös lähempänä tarvetta!

 

Tilausten peruutusehdot:

Tilaus tulee peruuttaa vähintään 5 arkipäivää ennen sovittua tilauksen noutoa.

Jos tilaus siirretään tätä myöhemmin esim. sairastumisen vuoksi ja tuotteet jätetään meille vitriiniin myyntiin, veloitamme 50 % alkuperäisen tilauksen hinnasta sekä 100 % uudesta tilauksesta.


  Verkkolaskutustiedot

  Operaattori

  OpusCapita Solutions Oy (E204503)

  Verkkolaskuosoite

  003732183112

  OVT-tunnus

  003732183112